keskiviikko 29. elokuuta 2012

17.8.12 The Lockup ja karaoke

Nukuttiin pitkään sillä oli hiostavin päivä tähän mennessä ja Hannalla kaamea pääkipu (ei krapulasta). Lähdettiin viemään postiin kortteja vihdoin ja viimein ja ulkona oli melkoinen ukkonen! Siksi pääkipu! Tosin ei satanut joten edelleen oli todella tukala ilma.

Illalla mentiin syömään Virpin kera The Lockup nimiseen teemaravintolaan Uenossa. Aika creepy paikka. Sisälle mennessä mennään läpi kauhukäytävien. Jouduttiin tosin odottamaan vielä sisälle pääsyä. Sisältä kuului kirkumista ja huutoa ja välistä odotushuoneeseenkin kurkkasi Jason vaahtosammuttimella suihkien. Hieman pelotti mennä sisään kun ei tiennyt mitä odottaa!

Kun vihdoin päästiin sisään Virpi käytiin läpi metallinpaljastimella ja laitettiin rautoihin. Jonossa sitten poliisiasuisen tytön perässä pitkin synkkiä käytäviä meidät johdettiin meidän omaan selliin ja laitettiin kalterit kiinni selän takaa. Hui! Jännää! Ruokalistalla oli kaikkea jännää ja hassua ja teemaan sopivia ruokia. Esim juomat. Minun juoman maku laitettiin lääkeruiskusta, Virpin juoma ratisi ja poksui ja Jyrkin juomassa oli hiilihappojäätä :) Ruoissa taas oli zombisormia tai pääkalloja tai hautoja tai silmämunia! Ja jälkkärit oli suurimmat ikinä!!! Tarjoilijatkin varoittelivat että annokset oli tarkoitettu jaettavaksi usealle. Hih. Mutta hyvää!

Jossain vaiheessa alkoi kuulua kauhumusiikkia ja ääniä ja käytäville ilmestyi pelottelemaan luuranko (joka myös survoi itsensä meidän tyrmään), Alien potkulaudalla, Jason vaahtosammuttimineen sekä valkokaapuinen mörkö!!! Kalistelivat sellien kaltereita ja huusivat. Lopulta vartijat/tarjoilijat/poliisit ampuivat Jasonin ja kaikki möröt kuljetettiin kahleissa pois! Hieno ravintola! (ps. laskusta vasta huomattiin että ravintolassa on eräänlainen sisäänpääsymaksu)

Ruoan jälkeen siirryttiin all you can drink- karaokeen. Saatiin oma huone kuudeksi tunniksi (5 asti aamulla), laululista joka oli vanhan puheliluettelon paksuinen opus, sekä tamburiini! :D ja sitten vaan soittelemaan juomia puhelimitse ja laulamaan! Juomien tilaaminen oli hauskaa kun ei oikein tiennyt mitä tilasi ja puhuiko edes oikein ja oikeita sanoja! Hih.
Hyvä valikoima oli kappaleita! Ja juomiakin. Juomat tosin todella mietoja tai laimennettu vedellä, sillä juotiin koko 6h viskiä, tequilaa, sakea ja cocktaileja eikä silti ollut kaameaa känniä mikä yleensä tuollaisesta määrästä ja sekoituksista seuraisi.
Mutta silti hauska ilta! Kiitos jälleen Virpille seurasta!

Hassua oli tulla ulos karaokesta kun ulkona oli valoisaa ja ihmisiä kiirehtimässä töihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti