keskiviikko 15. elokuuta 2012

La 11.8 Uusi alue valloitettavana!

Hanna ei saanut unta jostain syystä joten heikotti ja kiukutti suurimman osaa päivästä.
Hotellin vaihtokin vielä. Harmitti osittain sillä edellinen hotelli oli loistava ja hyvällä sijainnilla heti metroaseman vieressä.

Uusi hotelli sijaitsee siis Asakusassa. Täysin erilaista aluetta kuin edellinen. Vanhaa perinnealuetta. Mutta ihana mummo meidän hotellin tiskillä töissä :)
Huoneessa ilmastointi ja jääkaappi joten siinä mielessä parannusta edelliseen, vaikka muuten hotelli onkin hieman raihnaisempi.

Otettiin unet että jaksaa lähteä Tokyo Bayn rannalle katsomaan ilotulitusta. Tai ensinnäkään varaamaan paikat. Lähes koko Tokio oli paikalla, tai ainakin siltä tuntui. Liikenteenohjaus ja aluerajaukset olivat pakollisia varotoimenpiteitä näin suuressa tapahtumassa. Päästiin istumaan melko kauas parhaista paikoista, jotka olivat siis maksullisia ja jo kauan sitten loppuunmyytyjä. Onneksi silti nähtiin upea esitys kokonaisuudessaan. Tulitus kesti lähes puolitoista tuntia joten mitkään pienet kinkerit eivät olleet kyseessä. Suurinosa paikallisista oli pukeutuneet perinteisiin kimonoihin ja yukatoihin.

Ensimmäistä kertaa eksyttiin hieman, kun yritettiin löytää tapahtumapaikalta takaisin metrolle!

Hotellilla syötiin, käytiin suihkussa ja katsottiin iPadilta Batman Begins. Hienoa kun on nyt hotellin puolesta netti käytössä niin blogin korjoittaminenkaan ei ole enää niin hankalaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti