sunnuntai 19. elokuuta 2012

Ma 13.8.12 Pyykkiä ja elektroniikkaa

Pyykkipäivä. Ei ole enää puhtaita alushousuja! Onneksi hotellin viereisessä rakennuksessa sijaitsee koin laundorii :) onpahan nyt opittu kolikkopesulan käyttö!

Lähdettiin Akihabaraan loppupäiväksi, jota myös Electric Cityksi kutsutaan. Alue on täynnä elektroniikka-tavarataloja ja pikkuputiikkeja. Tosin myös mangan ja animen faneja hemmotellaan tällä alueella sillä Akihabara on täynnä näiden kirja/dvd/peli/lehti/figuuri kauppoja. Todella värikästä aluetta verrattuna muihin tähän asti käytyihin paikkoihin.

Tavaratalot täynnä kaikenlaisia laitteita ja Hannan mielestä paras tähän asti oli hierontatuoliosasto. Kymmenissä eri malleissa kun sai kokeilla n.20 min hierontatoimintoja ihan vapaasti! Mahtavaa!

Törmättiin alueella useisiin meido-tyttöihin eli ranskalaisiksi sisäköiksi pukeutuneisiin tyttöihin jotka työskentelevät kahviloissaan tarjoilijoina. Ne huutelivat kaduilla kimeillä äänillään houkutellen ihmisiä kahviloihinsa. Saapa nähdä jos sellaiseen vielä eksyy matkalla!

Yritettiin lähteä vielä Skytreelle ottamaan pimeän ajan kuvia korkealta ilmasta, mutta ulkomaalaista korttia hyväksyvää automaattia ei tietenkään juuri silloin löydy. Käveltiin siis kotiin hotellille.

Hanna löysi itselleen Totoro-palapelin! Hih. Ihania palapelejä täällä mutta raahaas mukana sellaisia julmetun kokoisia laatikkoja! :(

JA! Ne kengät! Hanna aina halunnut sellaiset perinteiset japanilaiset puuklopottimet ja tänään ne käveli vastaan suhteellisen edullisesti! Jee!!!! Tosin jalka on hieman leveämpi kuin täkäläisten (tai vaatii sellaisen erikoissukan) joten pikkuvarvas jää ulkopuolelle :)

Ps. Ilmastointi korjattu joten huone taas hieman inhimillisempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti