keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Su 19.8 Kirppari, yoyogi-puisto ja Harajuku again

Herättiin erittäin myöhässä! Jaiks! Ja kirpparille oli ehdittävä!
NähtiinVirpi yhdellä juna-asemalla ja jatkettiin matkaa monoraililla!
Kirppari oli raviradan katsomon alla! Hyvä sijanti sillä päivä oli suunnattoman kuuma (tosin silti hiki valui kivana norona pitkin selkää).
Hanna bongasi heti Louboutinit! Siis kuka myy niitä kirpparilla? Olivat tosin liian suuret, muuten olisivat lähteneet mukaan 120€ hinnasta huolimatta! Huoh... Ei voi vannoa että olivat aidot, mutta nyt on ainakin kerran elämässä kokeiltu jalkaan Louboutineja! Yeah!!! ´
Hanna löysi kirpparilta kaikenlaista kivaa! Punainen haalariasu sekä henkselimekko oli parin euron hintaan pakko ottaa mukaan. Paras löytö kuitenkin oli aito vintage silkkikimono joka on käsintehty! Ja maksoi vitosen! Huh!!! Siihen kuuluvat vyö, alusvyö, tukivyö ja hiuskoriste maksoivat enempi kuin itse kimono! Mutta asu siis lähes kokonaan kasassa! Jeij! Toisaalta tarvitsisi vielä varjon, viuhkan, sukat, kiinnitysvyön, laukun, rusettivyön ym... =)
Kirpparilta suoriuduttiin taas Harajukuun, tällä kertaa ensin syömään. Mentiin okonomiyaki-ravintolaan. Yleensä näissä itse pyöritellään kaalimunapaistos haluamillaan lisukkeilla pöydällä sijaitsevalla kuumalla raudalla, mutta tällä kertaa taidettiin näyttää niin turisteille että nämä hommat hoidetiin meidän puolesta. Mälsää. Mutta ensi kerralla siten? Ja hyvää se oli joka tapauksessa! =)

Valloitettiin suuuuuuri lelukauppa! Jonka jälkeen tosin tajuttiin että kirppariostokset jäi ravintolaan ja yhtään ei siis nolottanut että piti kaivella syömässä olevien ihmisten takamusten alta kasseja (istuimet oli arkkuja) kun kielimuurikin tönötti välissä.

Yritettiin käydä Yoyogi-puistossa kyttäämässä cosplay-tyyppejä, mutta löydettiin vain kaikissa matkaopaissa mainitut tanssivat Elvikset tötterötukkineen. Muuten puisto olikin todella hieno! Monenlaisia tanssiryhmiä oli kokoontunut harjoittelemaan esityksiään alueelle tai pariskuntia makoili puiden katveessa piilossa hellettä. Läheisellä areenalla oli jonkun poikabändin keikka aluillaan sillä kaikkialla kuhisi pikkutyttöjä fanipaidoissaan, ja oheistuotemyyjät parveilivat taas heidän ympärillään.
Virpin kanssa mentiin Harajukussa purikura-laitteeseen! Ha ha haa! Hauska vekotin! Pakko käydä myös Jyrkin kanssa jossain vaiheessa tuolla!
Päivän lopuksi yritettiin siirtyä Akihabaraan vielä junalla, mutta juna ei kulkenutkaan. Syynä tällä kertaa passanger injury, eli joku oli hypännyt junan alle. Yamanote-linja on surullisen kuuluisa tästä. =(
Päädyttiin siis lopulta metroon, ja ehdin kuin ehdinkin ottaa hieronnan hierontatuolissa! Virpi tosin ei ehtinyt figuuriliikkeisiin. Otettiin jäätelöt ja ostettiin mangaa BookOffista. Löytyi englanninkielistä joten Hannalta lähti manga-neitsyys!
Hotellilla Hanna yritti kirjoittaa blogia, mutta sai kirjoitettua ehkä yhden päivän kun netti pimeni. Damn.
  
Siinä ne ovat. Christian Louboutinin mustat remmikengät. Kaksi kokoa liian suuret!!!!!!!!!!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti