perjantai 12. heinäkuuta 2013

20-21.8 Shibuya, hatchiko, hautausmaa ja sushi


Piti lähteä Fujille maanantaina, mutta edellinen päivä oli pelkkää kävelyä joten päätettiin kerätä voimia ja nukkua. Illaksi mentiin Shibuyaan bongaamaan Hachiko-patsas. Legendan voi itse kukin tarkistaa netistä, mutta uskollinen kaveri kyseessä =)

Syötiin lemppariravintolassa taas raamen-annokset. Namia!!!

Kierreltiin Shibuyan kauppoja ja tälläkin alueella esillä melko nimekkäitä puoteja. Tosin taaskaan ei löytynyt Christian Louboutinia, mutta nyt ei haittaa enää niin paljon  kun kuitenkin on saanut sovitettua yhtä paria jalkaan! Miu Miun ikkunaa piti silti vähän aikaa tutkia ;)

Tullaan varmaankin keskiviikkona takaisin tänne, sillä viimeinen päivä pyhitetään shoppailulle! Varo vaan 109!

Siirryttiin Shinjukuun jälkkärille. Crepe. Mmmmmmmmmmm... Pelattiin taas pelejä ja tällä kertaa valittiin sellainen 3Dzombikammotus. Siinä kaikki hyökkää sua kohti ja penkki tärisee ja joku puhaltaa korvaan. Hyih! Hmm... onkohan meillä joku kauhuteema tällä reissulla??? Eli jos häät on Halloweenina niin kai sit häämatkallakin nautitaan kauhusta =D 

Otettiin tarkemmin selvää Fujille kiipeämisestä. Ei sit muute menty. Busseja kulkee melko surkeasti ja paikat tulisi olla varattuna etukäteen. Räkä. Suututtaa ja pahasti. Kaikki muu otettiin selvää paitsi tuo bussi. Paikka ja aikataulut ja hinnat kyllä, mutta saatavuus. Shit. No onpahan taas yksi syy enemmän tulla takaisin Japaniin!

Tiistaina mentiin siis hautausmaalle. Koska Fuji jäi väliin =D. Onhan se tietysti aina vaihtoehto. Uenon hautausmaa on kyllä valtava. Täällä kyllä arvostetaan kuolleita hieman eri tavoin, sen verran näyttäviä hautaviritelmiä löydettiin. Kun olisi vielä osannut lukea nimiä kivistä,  niin olisi ollut huomattavasti hauskempaa!

Uenon puiston alueella yritettiin mennä tiedemuseoon katsomaan T-rexin fossiilia, mutta oltiin niin myöhään menossa ettei oltaisi kaikkea ehditty museossa nähdä joten sekin jäi väliin. (meillä menee kaikki ohi koska nukutaan aamulla pitkään? möh)

Taistelun kautta voittoon, eli päädyttiin sushille! Ekaa kertaa koko reissulla ihan oikeassa sushiravintolassa! Ne on itseasiassa äärettömän harvinaisia ja hankalia löytää. Mutta tämä siis oli tälläinen missä annokset pyörii hihnalla ja siitä sitten napataan haluama annos. Jos jotain ei ole niin huikataan kokille että hän tekee sen siinä nenän edessä. Oishii!!!! Hanna söi siis raakaa tonnikalaa ja rapua! Huh, uskomatonta. Ja hinta oli alhainen. 9 lautasellista sushia (riippuen mallista ja mausta, lautasella 2-4 palaa) ja kokikset n.15€! Jep. Suomessa yksi lautasellinen maksaa ehkä tuon 15€ ja maistuu pahalle. Jälkkäriksi oli haettava melonitikku! Voitais pohjolaankin ottaa tuollaisia myyntitiskejä melonia ja hedelmiä.
Uenosta shoppailtiin tuliaisia, joten niistä ei sitten kuvia otettukaan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti