perjantai 12. heinäkuuta 2013

23-25.8.12 Matkalla takaisin

Lentokentällä syötiin viimeiset sushit ja Hanna sai vielä pikkuisen totoron! 

Oltiin unohdettu että pysähdytään matkalla Turkissa joten ei saatu tuliaispulloja ostettua tax freestä. Muistaapahan taas ensi kerralla!

Hanna sai nukuttua koneessa todella hyvin, hyvä että ruoalle malttoi herätä. Ihan hyvä sillä Turkissa jouduttiin odottamaan kentällä n.10 tuntia ja siellä ei saanut oikein kunnolla unta epämukavilla penkeillä ja ihmisvilinässä. 

Ei maistunut Turkki kummallekaan Japanin jälkeen. Ihmiset ärsyttäviä huutajia ja höpöttäjiä, ja kaikkialla on likaista. Negatiivinen ilmapiiri verrattuna Japanin rauhallisuuteen ja söpöilyyn. 

Lento Suomeen tapahtui perjantain puolella. 
Ei päästy negatiivisuudesta eroon Suomessakaan. Oli ehkä maailman paskin bussikuski joka ei odotanut että saadaan tavarat autosta vaan kiihdytti seuraavalle pysäkille. Jerk. Ja määränpäänä Kallio. Pikkuinen kulttuurishokki. Hanna halusi sushia ja se ei ollut niin hyvää mihin oli jo tottunut. Joku kuseskeli keskelle autotietä muiden katsellessa ympärillä. Kaikkialla epämääräistä mölyä, kännisiä ihmisiä ja roskaa. Tilanne vaati Alkossa käyntiä. 

Lauantaina saavuttiin junalla Joensuuhun. Yöh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti