tiistai 28. elokuuta 2012

16.8.11 Harajuku-päivä

Nähtiin Virpi Harajukussa ja shoppailtiin! Takeshita-dori on nyt yksi mun lempikaduista ihanine pikkuliikkeineen ja söpöine juttuineen. Ja koska tämä on nuorison suosimaa aluetta, ei tuotteetkaan ole kalliita vaan ostettavissa. Jee! Tämä alue on siis se paikka missä näkee eniten erikoista pukeutumista ja lolitoja. Muualla ei oikeastaan nähtykään, joka on kummallista.

Yksi lolita-putiikki oli loistava! Siellä soi disney musiikki ja vaatteet ja kengät ja peruukit ja asusteet halvimpia tapaamiani lolitatuotteita. Ja silti hienoja! Ja alennusmyynnissä joten liike oli täynnä ja jono kassalle noin puolen tunnin mittainen. Mm... Bodylinelle saattaa siis lähteä myös nettitilaus joskus! ;)

Lopulta Hanna löysi: aurinkolasit, nurturaklipsin, kengät, hameen, bodyn, tyllihameen sekä hameen kanssa käytettävät röyhelöalushousut! Hih!!!

Jyrki löysi: kahdet shortsit/housut sekä hatun. Kuvissa vilahtaa myös disneylandista ostetut Mikki- housut! Kawaii! ^_^

Syötiin todella hyvässä ravintolassa joka oli siis mahdollisesti yksi izakaya tyylisistä ravintoloista joka on verrattavissa tapas-tyyppiin. Pieniä annoksia n. 4€ luokkaa eri tyylisiä ruokia. Nam. Jälkkärille päätettiin tosin mennä meido-kahvilaan Akihabaraan

Kahvilassa ei saanut ottaa kuvia kuin ruuista. (muutenkaan liikkeissä ja kaupoissa ei saa ottaa kuvia täällä joten tältä päivältä hieman heikko kuvamateriaali)

Meido-kahvila oli siis ylisöpö :) Ranskalaisiksi sisäköiksi pukeutuneet tarjoilijat huusivat tervehdyksensä sisään astuessa. Saatiin oma tarjoilija nimeltään Panda. Aluksi piti jonkun tradition vuoksi puhaltaa sähköinen kynttilä palamaan. Ja koko ajan jossain taputettiin, leikittiin loruleikkejä ja huudahdeltiin kimeällä anime-äänellä. Me osallistuttiin kans johonkin loruun ja taputettiin aina kun muutkin taputtivat. Tilattiin jäätelöannokset pupun ja nalle näköisiksi tehtyinä. Yksi meidoista esitti tanssin muiden taputtaessa ja laulaessa ympärillä. Hieno ja söpö kokemus jota varjostaa hieman monen liikemiesporukan saapuminen kahvilaan. Suurin osa yleisöstä oli siis miehiä katsomassa nuoria tyttötarjoilijoita lyhyissä hameissaan. Jotenkin likaista...?

Kahvilan jälkeen pelailtiin ja käytiin aikuisten leluliikkeissä joita alueella on monia auki pitkälle yöhön. Muutama juttu nauratti niin että luultiin että meidät heitetään ulos!!! :)

Tänne päivän voi tiivistää sanoihin nyan nyan!!! {(•.•)}

1 kommentti:

  1. Lol hoksasin vasta nyt nämä kuvat täällä :---D oi muistoja! Haluun takasi!

    VastaaPoista