maanantai 13. elokuuta 2012

Ke 8.8.12 Tokyo Tower ja Roppongi

Nukuttiin pitkään. Mmmm...
Lähdettiin Tokio Towerille ja matkattiin ylös ensin 150m korkeuteen ja sitten vielä 250m korkeuteen. Näkymät oli upeat!!! Eikä enää ihmetytä miksi Tokio on maailman suurin kaupunki. Rakennuksia ja pilvenpiirtäjiä silmänkantamattomiin. Upeaa. Ylhäältä näkyi jopa Hanedan lentokenttä joka rakennettu meren ylle, suuria hautausmaita (joita ei näe muurien takia maanpinnalla), Rainbow Bridge yms.

Syötiin vohveleita söpössä pinkinvärisessä kahvilassa. Nam. Kannullinen vaahterasiirappia!!!

Tutkittiin myös Roppongin iltaelämää. Oltiin turisteja ja mentiin syömään ylihintaiseen Hard Rock Cafe:hen. Oli ruoka kyllä ihan hyvää ja paikka hieno mutta onhan se hieman tylsä kun kaikista suurkaupungeista sellainen löytyy.

Löydettiin eläinkauppa. Huoh. Ensi ihastumisesta kun selviytyi niin tajusi kuinka huono juttu se olikaan. Ylisöpöt koiran ja kissanpennut elivät pienissä lasikopeissa omassa ulosteessaan ihmisten töllisteltävinä. Kamalaa. Hanna olisi halunnut pelastaa ne kaikki mutta hinnat lähtivät 100000 yenistä (n. 1000€) joten sinne jäivät. Meidän huomion kiinnitti eritoten pikkuinen valkea pörrö joka teki kuperkeikkoja meidät nähdessään. Sydämenmurskaaja koiranpentu. Hannalta pääsi itku kun astuttiin ulos kaupasta. Sydäntä särkevää nähdä tuollaisia maailman söpöimpiä eläimiä huonoissa olosuhteissa...

Onneksi oluet piristi. Ja Hannaa ehkä myös liike missä oli monta seinää täynnä irtoripsiä ja värillisiä piilolinssejä vahvuuksilla!!! Mitään ei vielä ostanut mutta tiedossa on että sellaisia löytyy!

1 kommentti:

  1. Niin ihanaa lukee näitä teidän juttuja, järkyttävä matkakuume nousee! Usassa näky muuten myös noita karmivia eläinkauppoja, sydänhän siinä murtuu. :'( Teki mieli pelastaa kaikki ja vähintäänkin pilata omistajan elämä jollain vandalismilla, ei vaan kestä että tuollasta paskaa tapahtuu.

    Ja ihanaa että poistitte sen sanavahvistuksen, yritin jotain kuus kertaa laittaa kommenttia enkä vaan osannu, haha! Ja on muuten tuttu paita sulla Hanna-muru, hyvä kun löyty käyttöä ;)

    VastaaPoista