sunnuntai 19. elokuuta 2012

Sunnunnunnuntai 12.8.11

Hotellin ilmastointi rikki!!!! Tuskaa! Eli hiki valuu vaikka makaa selällään x asennossa lattialla.

Päätettiin siis kävellä paljon ;)

Käveltiin ensin hotellilta Senso-ji temppelille. Luettiin ensimmäiseksi ennustukset rituaalien kera. Ensin ravistetaan laatikkoa josta tulee keppi. Kepistä luetaan numero minkä mukaan valitaan laatikko. Laatikosta löytyy paperille kirjoitettu ennustus. Jyrki sai huonon ennustuksen, joten sellaisen sai solmia naruun ja toivoa että jumalat muuttaisivat sen hyväksi.

Seuraavaksi heitettiin pikku kolikkoja kouruihin ja kiitettiin jumalia/buddhaa/ mitä näitä nyt on.

Suitsukesavulla poistettiin kipeitä kohtia leuhyttämällä savua sinne missä kipua on. Hannalla se on pää kaikin eri tavoin joten toivottavasti tästä on apua! ;)

Temppelialueella on paljon kojuja missä matkamuistoiksi sopivia juttuja. Täytyy siis muistaa kunhan on tuliaisten aika!

Yritettiin löytää pyörävuokraamoa. Joko ei löydetty tai sitten kaikki pyörät oli loppu. Mälsää. Toisaalta monen päivän vuokraus olisi vaatinut suljetun pyöräparkin hotellilta joten se olisi mahdollisesti kaatunut siihen.

Lähdettiin Uenon eläintarhaan.
Surullinen eläintarha. Eläimet aivan ihania mutta niillä aivan liian pienet häkit tai tilat. Varsinkin norsujen ja sarvikuonojen kohdalla ahdisti ja itketti. Niillä oli ehkä metrin mittaiset kahleet jalassa ja paksut kalterit heti ympärillä. :(
Pandat oli ihania. Tosin koko puiston teemana tuntuivat olevan nämä kaksi pandaa lasikopeissaan joita sai käydä katsomassa liukuhihnana kulkevan jonon jatkeena. Hyvä että kuvan ehti ottamaan kun pysähtyä ei voinut. Ja tätä piti vielä jonottaa joku reilu 20 min. Huh.

Olihan siellä kaikenlaisia eksoottisia eläimiä, mutta arvostan kyllä nyt enempi esim korkeasaarta, sillä ainakin ulkopuolisesta näyttää että eläimillä on siellä hyvät oltavat!

Huomenna tulee korjaaja korjaamaan ilmastoinnin. Jes. Päivän alin on nimittäin 27 astetta ja ylin jossain 35 paikkeilla, joten huone on kuin uuni. Ja ps eilen Helsingissä oli ollut 6 astetta lämmintä. Jep.

Hotellin käytävän ikkunasta pääsee katolle joten katseltiin siellä tähtiä tuulen vireessä keskellä yötä tai aamua. Ehdin ajatella että onpa ihana hetki, ja siltä istumalta näin tähdenlennon! Toivoin. Tietysti. Ihanin matka ikinä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti