tiistai 7. elokuuta 2012

Alkutaival

Vaikka perillä ollaan oltu jo monta päivää, lähdetään aivan alusta liikkeelle.

Ke 1.8
Lähdettiin innokkaina junalla Helsinkiin 18.17. Tätä edelsi kaoottinen tunti kun yritettiin pähkäillä kaikki tavarat mukaan.
Moro 
 Juotiin yhdet junassa ja se näkyiTo 2.8
Lento Turkkiin lähti illalla kuuden maissa. Sitä ennen Hanna sai mahdottoman ihanan suklaakakun myöhäisyntymäpäivälahjaksi. Koneessa näytettiin The Avengers joka meidän oli pitänytkin käydä katsomassa leffassa. Jee! 
Perillä hypättiin käsimatkatavaroinemme taksiin joka eksyi! Ei tiennyt hostellimme olemassa oloa lainkaan! Onneksi kuski kyseli paikallisilta neuvoa ja päästiin hostelliin. Huone oli erittäin hyvä, tosin henkilökunta ei puhunut lainkaan englantia.

Pe 3.8
Koska lento lähti vasta illasta arveltiin lähteä tutkimaan Istanbulia tai sen lähiö/teollisuusaluetta missä yöpymiset kentän läheisyydessä. Aamulla herättiin kovaääniseen jodlaamiseen ja löydettiinkin läheinen moskeija josta kutsu kuului. Mutta alue oli siis melko ankeaa eikä mitään nähtävää ollut, päätettiin mennä lentokentälle odottelemaan lennon lähtöä. 
Koneeseen mennessä meiltä vietiin matkalaukkuliput joten hieman pelotti että jos ei Tokiossa laukut olekaan perillä on todella hankalaa jäljittää laukkuja ympäri maailman... 
Turkish Airlines. Oih. Suosittelen kaikille. Pitkällä lennolla jokainen sai: 2 ruokaa, peiton, tyynyn, hammasharjan ja tahnan, silmälaput, korvatulpat, sukat, huulirasvan, läpökkäät... Jokaisella oli myös oma tv-ruutu missä oli satoja elokuvia, tv-sarjoja, dokumentteja, pelejä, lentotietoja ja lentokamera, musiikkia, sekä pistoke pc.lle ja ipadille. Matka kului siis rattoisasti eri elokuvien, Frendien ja pelien parissa! Eli halvimmat lennot mitä löydettiin ja kuitenkin 1.luokan palvelu. Naissss!

Tässä vaiheessa käyttäjällä menee hermot hitaaseen nettiin ja ipadiin ja kaikkiin maailman teknisiin kakkalaitteisiin joten loppu matkaa jää huomiselle. Ei edes auttanut että tilasi oluen , jota ei edes yleensä juo!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti