lauantai 11. elokuuta 2012

Sadepäivää, kaloja ja muotia

Ma 6.8.12
Maanantaina satoi vettä. Koko päivän. Nukuttiin siis vähän velkoja pois, käytiin depaatossa pöllöilemässä, syötiin ja pelattiin pelihallissa. Söin muuten sushia ja se oli todella hyvää!!! En ole aiemmin tykännyt!!! (sanoo Hanna)
Päätettiin mennä leffaan kun muutakaan ei ollut tehtävissä. Ainut mikä oli katsottavana englanniksi oli Spideruuman. Oli ihan hyvä, ei vaan voi ymmärtää miksi samat elokuvat pitää aina keksiä uudelleen. Leffa maksoi muuten ihan päättömästi. 2200 jeniä per nenä eli noin 22e!!! Huh! Ei mitää halpaa lystiä täällä.
Hanna hihkui leffan jälkeen lasten osastolla tavaratalossa kaikkia söpöjä asioita ja pehmoleluja :)
Iltapalaksi ostetut jäätelöt saivat kuljetusta varten hiilihappojäätä!!! Ei kannata kauaa pitää käsissä. Vinkki.


Ti 7.8.12
Lähdettiin aikaisin aamulla Tsukijin kalatorille. Oltiin sen verran myöhässä tosin että mitään myytävistä ei ollut enää elossa. Harmitti sillä olisin halunnut nähdä elävän mustekalan. Pikkuisia sellaisia nähtiin elävinä vesipusseissa, mutta eivät olleet niin vaikuttavia kuin ne isot lonkeropunkerot. Mutta torilta löytyi järjettömästi muita kummallisuuksia joille ei voinut kuin nauraa. Kuvista voi päätellä miksi ne nauratti ;)





Torilta suoriuduttiin Ginzaan joka on Tokion muodin mekka. Yritin bongata Louboutin-liikettä, mutta se halusi piiloutua. Näkyi Louis Vuitton, Armani, Bvlgari, Gucci, Hermes, Burberry, Barneys New York, jopa Marimekko, mutta meidän lemppari oli The Hooters. :) Jyrkille löydettiin kauluspaita Gapista.



Kotimatkalla löytyi ihana temppelialue ihan naapurustossa. Parasta siellä oli pikkuinen karppilampi missä on varmasti ainakin sata karppia!!! Lemppari tähän asti koko matkalla!!!

Illalla yritettiin kirjoittaa blogia. (Huomautus tähän väliin että teksti alkutaival on kirjoitettu tuolloin.) Siis huom yritettiin. Teksti katosi mystisesti pari kertaa, kuvat eivät suostuneet siirtymään blogiin tai jos siirtyivät, niiden muoto ja tyyli heitteli. iPad ja Japanin netti sekä blogger että kuvansiirto-ohjelmat eivät tunnu käyvän yksiin. Siksi siis kuvat tulevat ilman tekstiä, koska niitä ei voi oikein html- tiedostoon lisätä... Tämä taistelu vaati siis muutaman juoman ;)

4 kommenttia:

 1. Niin ja tekstin kirjoitti Hanna :) ei ollut toi luputiini nii väliksi itselle (Jyrki). Kuvat tulee väärässä järjestyksessä paskan ohjelman takia joka ei anna muuttaa järjestystä ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. Ihan pieni matkakuume täällä kun lukee näitä teiän seikkailuja :D Toi iPad on vissiin aika kätevä noin niin kun kokonnaisuudessaan, vaikka se ei ihan täysin pelittäskään? :D

  VastaaPoista
 3. Siis on kätevä kunhan siihen lata oikeat ohjelmat :) ja kun se menee pieneen tilaan, niin matkalle loistava laite mukaan! Ja kun saa kuvat purettua kamerasta suoraan koneelle. Pikkuinen iPad mainos ;)
  Mutta uutta matkaa täällä itsekin jo suunnitellaan kun ei ehdi nähdä kaikkea! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä missä hotelissa olette viimeisen viikon isä

  VastaaPoista