keskiviikko 15. elokuuta 2012

Tokyo Dome ja piknikki

To 9.8.12
Tää oli Tokyo Dome päivä.
Syötiin herkkuja huvipuistossa ja nautittiin alueen tarjonnasta. Tokyo Domen alueelta löytyi jopa Flat Track roller skate rata!!! Voitte arvata että hihkuiko Hanna! Ei tosin menty rullaamaan. Saatiin juliste MIESTEN roller derby pelistä, joten mahdollista on ettei Japanissa naiset saa pelata.

Koska iso vuoristorata ei ollut käytössä me käytiin vain yhdessä laitteessa. Sekin oli liikaa Hannalle. Haunted House. Huh huh. Kummitustalo missä piti kävellä. Japanilaisia kauhunukkeja ja oikeita ihmisiä kauhuasuissa säikyttelemässä. Karmivia. Hanna huusi ja valitti ja kirkui ja tärisi pelosta koko ajan. Tehtävänä oli siis laittaa silmä yhdelle nukelle takaisin paikalleen. Piti availla ovia talossa ja kulkea pimeässä. Ja sitten on kuolleita nukkeja joka puolella. Varmasti painajaisia tulossa!!!!

Oli muuten virallinen Muumi-päivä. Huvitti että valittiin juuri tuo päivä kun ollaan muumikahvilan läheisyydessä. Sinne oli siis ihan kaameat jonot. Ja vanhoilla papoillakin oli pikkumyy-viuhkat! Ja tietysti paikalla olivat myös Muumipeikko, pikkumyy, nuuskamuikkunen ja nipsu :)

Syötiin baseball-cafeessa jäätelöannokset. Kallis paikka mutta erittäin viihdyttävä. Asiakkaiden kesken järjestettiin kivi-paperi-sakset kisa ja kolme viimeistä sai palkinnon. Ei ymmärretty mitä sanottiin ennen peliä niin ei osattu osallistua. Ja seuraavaksi kesken kaiken tarjoilijat hyppäsivät pöydille ja tasoille tanssimaan ja laulamaan mahdollisesti giantsien kannustuslaulua. Saatetaan muuten mennä otteluun ensi viikolla.

Pelattiin taas mario karttia ja yritettiin saada pehmoleluja automaateista. Ne söivät sen verran rahaa että olisi voinut ostaa sellaisen jo kaupasta :(

Totoro-kauppa!!! Tai itseasiassa ghibli-kauppa. Ihana. Varsinkin kun selvisi jo matkan alussa että museoon on liput loppuunmyyty jo kolme viikkoa eteenpäin, niin tälläinen puoti oli tervetullut näky. Tosin niin kallis kauppa että jäi ostokset tekemättä. Mutta piristi!!! Totoro, Kiki, Ponyo, Henkien kätkemä, prinsessa Mononoke ja kaikki muut lempparit oli esillä!!! Jee!

Pe 10.8.12
Käytiin piknikillä läheisessä Kiban puistossa. Todella rauhallinen ja rentouttava paikka katsella perheitä leikkimässä ja pelaamassa tai vaan löhöilemässä puiden varjoissa.
Läheisessä temppelissä alkoi tänään valmistelut viikonloppuna alkavalle kulkueelle, mutta koska meillä on hotellin vaihdos edessä ei me ehditä lopullista tapahtumaa näkemään.

Syötiin ja nukuttiin päiväunet. Hannaa heikotti kun oli niin kuuman hiostava päivä, joten ei jaksettu tehdä oikein mitään.

Hanna sai Totoron!!! Ja ripsivärin ja supersöpön kynsilakan :)
Ja töllöstä tuli Charlie and the Chocolatefactory joten pakkohan se oli katsoa. Osaa sen ulkoa joten japanilainen dubbauskaan ei haitannut.

1 kommentti:

  1. Aaaa, pakko saada tuollanen jättipehmototoro! :---D Ihania kuvia!

    VastaaPoista