torstai 9. elokuuta 2012

Ensimmäinen viikonloppu

La 4.8.12

Nukuttiin erittäin huonosti lennolla, joten tulopäivä oli aika väsynyt. Kentällä otettiin maahansaapumista varten sormenjäljet ja kuvat. Laukutkin tulivat onneksi ja jopa melkein ehjinä.
Juna Tokioon löytyi helposti. Matkalla Hanna melkein kiljahteli kun näki ohi vilahtavia bambumetsiä.
Uenossa vaihdettiin juna metroon jonka löytyminen oli yllättävän helppo sillä odotukset Tokion metroviidakosta olivat aivan jotain muuta. Piti tehdä vielä yksi vaihto ja oltiin perillä Kibassa.

Kapselihotellimme on loistava!
Joka päivä uusi yukata, pyyhe, pikkupyyhe sekä läpökkäät. Kylpylätilat hotellissa on mainiot sillä omia tarvikkeita ei tarvita oikeastaan lainkaan. Hotelli tarjoaa shampoon, hoitoaineet, pesuaineet, kasvonpesu- ja puhdistusaineet, kasvoveden, hiusvaahdon, hammasharjoja, kampoja, kasvopyyhkeitä, korvapuikkoja sekä hiustenkuivaimen ja kihartimen. Kylpylöistä löytyy myös koinlaundorii eli kolikolla toimivat pesukone ja kuivausrumpu.
Sekä miehille että naisille on omat käyttövalmiit poreammeet joissa on mukavaa rentoutua pitkän päivän jälkeen. Miesten osastolta löytyy myös sauna ja hierontatuoli ja tilat ovat muutenkin n. 5 kertaa suuremmat. Se on ymmärrettävää sillä useimmin kapselihotelleja käyttävät salariimanit eli bisnesmiehet.

Otettiin suihkun ja kylvyn jälkeen pitkät päiväunet jotka lipsahtivat puoli yhteentoista saakka illalla! Onneksi lähellä on monta 24h auki olevaa pikkumarkettia esim. Seveneleven, familymart ja lawson, joista saa erinomaista pikkupurtavaa grilliruuista bentoo- laatikoihin.Su 5.8.12

Käveltiin pitkä matka Kibasta keisarin palatsin itäiselle puutarhalle. Matkalla vilkaistiin yhtä geemu sentaata eli pelihallia sisältä, mutta ei vielä uskallettu roposiamme niihin pelilaitteisiin laittaa.

Itse puutarha oli hieno, varsinkin karppilampi siltoineen oli kuin japanilaisesta postikortista. Keli oli lämmin, kuuma jopa, joten nahkahan se kärventyi jo menomatkalla.

Takaisin tultiin metrolla sillä jalat olivat kuumuuden ja kävelymäärän takia hyytelönä. Ja arvatenkin päiväunien paikka!

Illalla suunnistettiin läheiseen depaatoon eli tavarataloon syömään ja samalla tutkittiin sen tavarapaljoutta. Nyt uskallettiin jo pelata geemu sentaassa Mario Karttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti